Monday, May 08, 2006

καλησπέρα...η ζωή μου είναι άνω κάτω...αντι τα πράγματα να γίνονται ευκολότερα και πιο απλά γίνονται πιο πολύπλοκα και δύσκολα.Πάντα λέω πως η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη ζήσουμε μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.Εγώ απο τα 27 μου δυσκολεύομαι να το εφαρμόσω.Να συμβιβαστείς και να κάνεις το μαλάκα ή να ζείς για να βρείς το καλύτερο,το τέλειο;δεν ξέρω κι ελπίζω να μάθω σύντομα!

15 comments:

homelessMontresor said...

Καλώς τον! Δεν το ήξερες οτι όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνουν οι δυσκολίες και οι υποχρεώσεις, γιατί νομίζεις οτι όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας λέμε: "Μακάρι να ξαναγινόμουν παιδί!"
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις- κατα την ταπεινή μου πάντα άποψη -είναι να μην αφήσεις το παιδί μέσα σου να χαθεί τελείως!

ptwsh said...

montresor, συμφωνώ αλλά και πάλι εξαρτάται. Για παράδειγμα εγώ δεν εύχομαι να γίνω ξανά παιδί. Δεν εύχομαι καν να ζήσω τα εφηβικά μου χρόνια. Δεν εύχομαι καν να ξαναζήσω την "πτώση" ακόμα και πριν ένα χρόνο.
Eu-aggele, για την ευκολία ή την δυσκολία της ζωής νομίζω (και πάλι άποψή μου, μπορεί να είναι λανθασμένη) ότι εμείς την δημιουργούμε.
Π.χ. σε εμένα αν μιζεριάζω, δεν φταίνε μονο οι παράγοντες συσχετισμένοι με το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά πολλές φορές το μυαλό μου. Αρρωστημένο ή όχι, εγώ επιτρέπω στον εαυτό μου να υποτροπιάσει. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Και όσο για τους συμβιβασμούς...δώσε ένα παράδειγμα να καταλαβω τι συμβιβασμός σε ενοχλεί βρ' αδερφέ!

sorry_girl said...

Όπως έλεγε και ένα φιλαράκι μου " δεν αντέχω το καλύτερο μα ούτε το χειρότερο μπορώ να υπομένω"
Θα περάσει..

ptwsh said...

Ayto poy les sorry_girl "mporw na ypomenw" krybei megalh dynamh. Giati ayto pou mporei na ypomeinei kaneis apaitei teraaaastia dynamh.

homelessMontresor said...

Πτώση μου δεν εννοούσα να ξαναζήσει τα παιδικά του βιώματα-μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά, αλλά να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε τη ζωή όπως τα παιδιά: Με αισιοδοξία και ελπίδα (χωρίς βέβαια να υπονοώ έναν παλιμπαιδισμό)!!!

ptwsh said...

montresor, it' s ok.

Αλλά όχι "μου" ! :)) Τι διάολο, τι έχετε πάθει όλοι;

:)

homelessMontresor said...

Σορρυ Πτώση, έχεις απόλυτο δίκιο!!! :-)

Elemental_Nausea said...

Καλησπέρα και απο εμένα.Άργησα αλλά ήρθα αν και ακόμα είμαι σε φάση προσαρμογής.Α_Μask_In_The_Mirror εδώ.

zouri1 said...

καλο ειναι να υπαρχει η ερωτηση.και παντα να την αφηνεις αναπαντητη

Bliss said...

nomizw pws olwn h zwh einai anw katw ka8oti emeis thn kanoume etsi merikes fores...par ol auta h hlikia sou dn exei na leei...oloi ma8ainoume!:)
kalh sunexeia!Kalh arxh!

Λίτσα said...

Ευ-άγγελε, Πέμπτη 11 Μαΐου έρχομαι Αθήνα και κατά τις 5 θα γίνει συνάντηση... ρεμαλίων. Δεν μιλάς με Motorcycleboy-Tomboy να έρθεις κι εσύ να σε γνωρίσουμε?

sorry_girl said...

Πτώση τη στιγμή που θα αποφασίσεις οτι δεν έχεις δύναμη πέφτεις κάτω και πεθαίνεις απλά.Δε νομίζω οτι αυτή η πιθανότητα υπάρχει έτσι δεν είναι;
Αυτή η κουβέντα πρέπει να γίνει με αλκοόλ!:)

ptwsh said...

Eksartatai kata poso nohmwn einai o ka8enas. Opote simfwnw oti h pi8anothta ayth ekleipei. Makria apo mas. Ksoy ksoy ksoy.

nimbus said...

...καλώς ήρθες κι εδώ...
ευτυχώς βρισκόμαστε πάλι, όλοι μας...όσο για τις σκέψεις που εξωτερίκευσες φίλε μου, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο....Αν πιστέψεις στον εαυτό σου, όλα είναι εύκολα...την ζωή μας εμείς την φτιάχνουμε, κι εμείς την χαλάμε...το θέμα είναι τι κάνουμε για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες.
(μαζί με εσένα, τα ακούω κι εγώ..)

φιλιά..

ptwsh said...

ki egw ki egw

xaxa

kalo apogeyma. apoxwrw