Friday, February 16, 2007

5 KAI 5

1.Δεν εχω μείνει ποτέ στο ίδιο μέρος για παραπάνω απο 6 χρόνια.Αποτέλεσμα να εχω πολλούς γνωστούς αλλά απο φίλους λίγα πράγματα.Πέρασα τα πιο πολλά και καλύτερα χρόνια στο Ναύπλιο όσο ήμουν μαθητής γυμνασίου και λυκείου.

2.Έχω κάνει τέσσερις σοβαρές σχέσεις με γυναίκες για μια απο τις οποίες δεν είμαι καθόλου περήφανος, ενω πρώτη φορά έκανα σεξ στα 18 μου.Όλες αυτές οι γυναίκες μου έχουν κάνει χίλια καλά και χίλια κακά με αποκορύφωμα την τελευταία που με χώρισε στα καλά καθούμενα ενω εγω το είχα πάρει απόφαση πως θα είμαι για πάντα μαζί της.

3.Υπάρχει μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου.Στις 8 Αυγούστου 2006 έμαθα πως ο πατέρας μου είναι άρρωστος και σχεδόν ταυτόχρονα άκουγα απο τα χείλη της ότι θέλει να φύγει απο το σπίτι.Έχασα τον πατέρα μου 40 μέρες μετά ενω αυτή δεν έχω καταφέρει να τη βγάλω ακόμα απο τη ζωή μου.

4.Γελάω συνέχεια απ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου και γι αυτό γίνομαι συνέχεια αντικείμενο πειραγμάτων απο τους φίλους μου.Από τη μέρα που πέθανε ο πατέρας μου δε γελάω όπως γελούσα αλλά κανείς δε το έχει καταλαβει και δε θέλω εξάλλου.Προσπαθώ να μη μένω πολύ μόνος μου αν και μια φίλη μου λέει πως δεν είναι σωστό γιατι πρέπει να κοιτάμε καταμάτα αυτά που μας πονάνε και να τα αντιμετωπίζουμε.

5.Στόχος μου είναι να βρω μια κοπέλα όμορφη,έξυπνη.πλούσια και να με αγαπάει παρα παρα πολύ.Θα της κάνω 2-3 κουτσούβελα απο τα οποία το ένα θα είναι αγόρι και θα τον λένε Γιώργο.Σκοπέυω επίσης να παίρνω διαρκείας του Ολυμπιακού μέχρι να πάρουμε το Champions League

Αυτά τα ολίγα για μένα.Ορίστε και οι δικοί μου 5:Vasilis2001,Litsa,Epsilon,Mboy,Tomboy

8 comments:

Erwtas Stomaxhs said...

απ' ότι κατάλαβα δηλαδή θα πρέπει να αγοράζεις ώσπου να πεθάνεις διαρκείας του γάβρου αλλά και 100 ζωές να είχες πάλι θα έπρεπε να αγοράζεις διαρκείας του γάβρου μια και ποτέ δεν θα έρθει η μέρα που ονειρεύεσαι.

επίσης δεν τα έμαθες; η Άνν Νικόλ πέθανε, πρέπει τώρα να αναζητήσεις γυναίκα με άλλα προσόντα

mc said...

Ε πάνω που θα έκανα σχόλιο-πείραγμα, ήρθε ο στομάχης και με κάλυψε!
Βρες γυναίκα με λεφτά γιατί θα σου χρειαστούν για τα διαρκείας Βαγγέλη μου!!! χααχαχ

The Motorcycle boy said...

Βρε απρόσεκτε -εγώ και η tomboy έχουμε βγει ήδη στον τάκο, δεν μετράμε πλέον.
Ξέρω μια κοπέλα σαν αυτή που περιγράφεις, όμορφη, πλούσια (με εξοχικό), έξυπνη (όσο χρειάζεται) και (που θα πάει) θα σε αγαπήσει αν της τρίξουμε λίγο τα δόντια.
Το CL θα το πάρουμε όταν η ομάδα αποκτήσει μέσο όρο ηλικίας τα 26 και μείνει με τον ίδιο προνονητή για πάνω από 3 χρόνια. Αλλά, αν είναι να κόψεις τα διαρκείας και το γήπεδο -γάμα την κούπα. Καλύτερα να μην την πάρουμε ποτέ.

homelessMontresor said...

Αν-λέμε τώρα- αν πάρει το τσαμπιονς λιγκ (ή όπως το λένε τελος πάντων) ο ολυμπιακός, τι θα κάνεις μετά? Θα αλλάξεις ομάδα???

Eu-aggelos said...

ρε στομαχη τα προσόντα παραμένουν τα ίδια,γύναικα θα αλλάξω
ampot οταν παρουμε εμεις το cl τότε μπορει να σας αφήσουμε να παρετε κανα πρωτθλημα
mboy δεν ειμαι απρόσεχτος επιτηδες το έκανα.αν ήταν να προτείνουμε αυτούς που περισσεύουν τότε τι αξία έχει.Ας έγραφαν όλοι με τη σειρά και να τελειώναμε.Λάθος κάνω;
μοντρεσορ δε θα αλλάξω ομάδα θα αλλάξω στόχους χεχε

roidis said...

4 σοβαρές σχέσεις; πως μπορεί να είναι σοβαρές αν είναι 4; δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

ακόμα δεν έχω καταλάβει αυτή τη σκυτάλη που μυ είπε η Μοντρέσορ...
τα 5 πράγματα τι ακριβώς είναι;

(Ευάγγελε, αν θες άλλαξε το λινκ μου, τώρα είμαι στο wordpress http://roides.wordpress.com

Anonymous said...

Αν πραγματικά νομίζεις οτι κάποιοι δεν κατάλαβαν οτι από τότε γελάς λιγότερο τότε μάλλον δεν ξέρεις με ποιους κάνεις παρέα.

Για την τελευταία σου σχέση θα σου τα πώ από κοντά.

Μην τολμίσεις και βρείς την γυναίκα που περιγράφεις,είναι δικιά μου!!!!

ptwsh said...

euaggele & vasillis 2001 -> μη τσακώνεστε άδικα για μένα ;) είμαι δεσμευμένη !!!

Γεια σου βρε euaggele !