Saturday, March 24, 2007

Απίστευτο αλλα αληθινο;

Ένας μπακσετμπολίστας με ανάγκασε να ξαναβρώ ένα λόγο να γράψω ποστ μετα απο καιρό που έχω εξαφανιστεί.Χτες μου δόθηκε άλλο ένα ερέθισμα μετά απο ένα εποικοδομητικό διάλογο (όπως πάντα άλλωστε) με τη Λίτσα.Δε το έκανα όμως γιατι το άφησα για άλλλη φορα!Ούτως ή άλλως το θέμα αυτού του ποστ είναι για εκείνη ένα αντικείμενο που το ξέρει καλά και ισως μπορ'εσει να με/μας διαφωτίσει.
Διάβασα σήμερα λοιπόν οτι ο Κομπε Μπράιαν (παίκτης του NBA) έβαλε για τέταρτο συνέχόμενο παιχνίδι πάνω απο 50 πόντους.Έγινε μόλις ο δεύτερος που το πετυχαίνει αυτό στην ιστορία του αθλήματος με τον πρώτο να το έχει καταφέρει επι 7 συνεχόμενα παιχνίδια(!) σε άλλη εποχή βέβαια.
Κοιτάζοντας τη φωτογραφία του αναρωτήθηκα τί είναι αυτό το διαφορετικό που έχει αυτός απο τους υπόλοιπους παίκτες ανα τον κόσμο.Είναι εξάσκηση,είναι ταλέντο ή μήπως κάτι διαφορετικό που δε μπορούμε να το εξηγήσουμε;Είναι με λίγα λόγια υπεράνθρωπος ή δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στις μέρες μας;

8 comments:

numb said...

Δεν ξέρω.
Χρόνια πολλά για την αυριανή ονομαστική σου γιορτή. Να είσαι πάντα καλά και ό,τι επιθυμείς!

Eu-aggelos said...

Ευχαριστώ αν και πιστεύω οτι ο mboy θα ανέβασει ποστ (το καλο που του θέλω)όπως κάνει με όλους οπότε θα μου ευχηθείς κι εκει φαντάζομαι :))
Υ.Γ:Αντε πότε θα σε δούμε;

Anonymous said...

Χρόνια πολλά ρε ρεμάλι!!

ΥΓ: Θα στα πω και τηλεφωνικώς και ελπίζω και από κοντά.

Eu-aggelos said...

Ποιόν είπες "ρε" ,ρε;:))
Ευχαριστω!

Λίτσα said...

Αν είναι υπεράνθρωπος ο Μπράιαν; Εξαρτάται, βεβαίως: αν υποστηρίζουμε την ομάδα του, είναι - αν ανήκει σε αντίπαλη ομάδα, απλώς έχει ταλέντο. Επίσης, αν χάνει η ομάδα του (την οποία υποστηρίζουμε), δεν είναι υπεράνθρωπος, αν όμως η δική μας ομάδα είναι χάλια κι αυτός ανήκει στην αντίπαλη, τότε είναι.
Σε διαφώτισα καθόλου; Καλά να πάθεις που μου κάνεις τέτοιες ερωτήσεις!

BeBe said...

Υπεράνθρωπος δεν γίνεται να είναι κάποιος, αν δεν έχει χημική βοήθεια στις μέρες μας. Χαρακτηρισμός κυρίως που χρησιμοποιείται για τους αθλητές του στίβου. Κυρίως. Ο Μπράιαν, σίγουρα αποτελεί μια ιδιοφύια στο άθλημα, ή εγώ θέλω να τον βλέπω έτσι :P, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν γουστάρω στην ιδέα ΚΑΙ αυτός να "βοηθιέται".

LitsaKi said...

poia Litsa? :P

Anonymous said...

Ωραία τον Μάρτη σε έκανε Μπασκετμπολίστας να γράψεις, τώρα που είσαι Αμέρικα ποιος θα σε κάνει να γράψεις κάτι;